Thee met vitamine B(12), D, C | gratis bezorgd vanaf EUR 20,- (NL) en EUR 40,- (BE) | 1 kopje bevat tot 100% van je ADH vitamine(s)

over ons

Hallo. Wij zijn TEA+.

Een bedrijf dat bijzondere thee maakt, dat kunnen wij Engelsen natuurlijk wel. We hebben een thee gemaakt die ook vitamines bevat. Onze oprichter James vond het lastig om met een druk bestaan zeker te weten dat hij al zijn vitamines binnenkreeg. Daarom is hij TEA+ gestart: een lekkere thee die vitamines bevat.
   
--    
De juiste vitamines & goedgekeurd door de EFSA
TEA+ maakt thee met de juiste hoeveelheden vitamines. Elk doosje bevat 14 zakjes precies genoeg voor 2 weken vitamines. We werken met de beste Engelse experts op het gebied van vitamines, mineralen en kruiden. Zo hebben we de juiste balans gevonden tussen je dagelijkse behoefte aan vitamines en hele lekkere thee smaken. TEA+ is de enige thee waarbij de gezondheidsclaims goedgekeurd zijn door de EFSA en die je helpen tot wel 100% van je aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamines binnen te krijgen.
--
   
TEA PLUS NEDERLAND
In Nederland helpen Dirk, Gertjan en Erik van Brandplant James om TEA+ te verkopen. TEA PLUS NEDERLAND is een handelsmerk van Brandplant BV.